Som de fleste kulturer, og kultur er ikke anderledes, virkelig

Som de fleste kulturer, og kultur er ikke anderledes, virkelig

En gruppe af mennesker bragt sammen af en fælles interesse. Hvad bedre sted end en café. Der er altid en buzz, og syder af aktivitet. Det tiltrækker på nogle måder, så mange ligesindede mennesker, og i andre måder, som et udvalg. Fra forretningsfolk, husmødre, studerende, lærere. Hundredvis af år siden, blev de populære mødesteder for kunstnere. For et par år siden, Vin Mestre var popping op overalt, og nu er den nyeste trend ser ud til at blive en Advokat. Vi var heldige nok til at være i stand til at interviewe Winston, en af de øverste op og kommer Barristers i Landet.

Disse dage, uanset hvor jeg er, eller hvad jeg laver, og synes at være skrigende ud på mig! Og kultur, og kultur! De fleste mennesker har kaffe maskiner, og der er butikker dedikeret til at sælge kun kaffe. Vi er så forkælet, at det er svært at vide, hvilken kaffe til at drikke, hvornår, hvor og hvorfor? Jeg deltager i en Barristers kursus i begyndelsen af næste måned, og vil være tilbage med mange flere oplysninger om, hvad alle de forskellige kaffebønner er, og hvordan til at vælge mellem dem.

I mellemtiden, ikke sikker på, om du, men jeg bliver meget forvirret mellem de forskellige måder at drikke kaffe. Borte er de dage, hvor vi kun havde valget mellem en espresso og cappuccino. Og værre endnu, når jeg voksede op, vil vi enten havde instant eller sivet kaffe. Nu har vi en hel vifte af muligheder for at drikke vores kaffe:

– Latte: En med en mælkeskum skum. – Americana: Lavet ved at tilsætte varmt vand for at et krus med en tot af espresso kaffe i det. – Iskaffe: Kølede og med en skefuld vanilleis. – Cappuccino: En kop kaffe, der er dækket i et lag af mælkeskum skum. – Tynde Cappuccino. Det samme som en cappuccino, men lavet med fedtfri mælk. – Flad hvid: En kop kaffe med mælk. – Espresso: Meget stærk og tæt, med “crema” (og skum på toppen). Derfor, café crema at være et alternativt navn til en italiensk espresso. – Macchiato: En kop af mælkeskum, der er fyldt op med en espresso-kaffe. – Moccachino: En café latte med chokolade føjet til det. – Strejker. En kop kaffe med is, serveres i sort eller hvid. Og for at gøre og endnu mere spændende, er der mange Lande rundt om i verden har deres egen specielle kaffetyper, såsom: